E-BULLETIN

TO SUBSCRIBE E-BULLETIN
PLEASE SUBMIT YOUR E-MAIL ADDRESS

E-CATALOGUE

DOWNLOAD

FOR DOWNLOADING BINNI 2017 E-CATALOGUE

STORES

TO SEARCH BINNI STORES BY LOCATION SELECT A CITY

assets/img/logo_black_new1.svg

Binni eshte nje nder kompanite e para te Kosoves ne fushen e sherbimeve dhe prodhimeve te dyerve, dritareve dhe produkteve te tjera ne fushen e mobilierise, qe nga viti 1989.

Binni eshte themeluar si biznes, ne vazhdim te tradites familjare. Kjo tradite eshte e bazuar ne traditen me te mire shqiptare te perpunimit te drurit dhe mobilierise, duke avancuar praktikat prodhuese dhe biznesore ne gershetim me praktikat me te mira nderkombetare ne kete drejtim.

Historia e Binni-t eshte nje histori suksesi dhe zhvillimi ne sherbim te te gjithe adhuruesve te ambienteve komode, realizimit te ideve kreative dhe sterhollimit te shijes!