Pershendetje i nderuar vizitor. Per me shume informata rreth punes, stafit, apo ndonje keshille ose sugjerim nga ana juaj drejtuar stafit te Bini-t, plotesoni formen e meposhtme.

Cdo kritike apo sugjerim nga ana juaj vlen shume per ne.

Faleminderit per kohen tuaj.

Kontaktoni nŽ numrat e telefonit:

+377 (0) 45 520-205

+377 (0) 45 522-111

+377 (0) 45 661-111

KONTAKT
fb
yt
 • PSE NE
 • HISTORIA
 • STAFI
 • BASHKEPUNETORET

Bini disponon me teknologjine me te mire dhe efikase ne tregun e Kosoves. Investimi ne teknologji eshte nder prioritetet e kompanise, duke e konsideruar kete komponent si shume te rendesishem ne plotesimin e shijeve dhe nevojave ne zhvillim te konsumatoreve.

Cilesia e produkteve dhe dizajnet e tyre jane nder me te mirat ne rajon, jane lehtesisht te dallueshme nga produktet e tjera ne tregun tone dhe jashtezakonisht te pershtatshme ne cmim dhe menyre pagese.

Bini cmon lart dhe aplikon korrektesi maksimale ndaj klienteve. Ne kete drejtim Bini zhvillon vazhdimisht menyra dhe praktika te qasjes ndaj klienteve, per te cilat stafi trajnohet paraprakisht. Klientet e ndjejne dhe vleresojne korrektesine tone, qe nga momenti qe bien ne kontakt me marken Bini.

Te mirat nga kushtet aktuale jetesore, rahatia, siguria dhe banimi komfort, i japin vlere kerkimit per pronesimin e kater mureve per kete shkak, juve nuk duheni t`i veni vetes kompromise, rreth perzgjedhjes se dyerve tuaja, kur ne shikim te pare shihni plusin ne prodhimin e dyerve te kohes aktuale dhe kualitetit jetesor.

Stafi i Bini-t eshte nder me te kualifikuarit ne kompanite ne Kosove. Kompania ben investime serioze ne kete fushe, duke siguruar profesionalizem, kulture pune dhe nje komunikim te shkelqyer me klientet.

Bini eshte nje kompani, qe investon nje pjese te rendesishme financiare ne ambientet e punes. Si fabrika e prodhimit, ashtu edhe objekti i ekspozimit jane me standardet me te larta teknike dhe hapesinore, duke plotesuar standardet me te larta perendimore ne kete drejtim.

Ardhja juaj tek Bini i jep kuptim te gjithe investimit tone per ju. Ejani dhe zbuloni dallimin!

Binni eshte nje nder kompanite e para te Kosoves ne fushen e sherbimeve dhe prodhimeve te dyerve, dritareve dhe produkteve te tjera ne fushen e mobilierise, qe nga viti 1989.

Bini eshte themeluar si biznes, ne vazhdim te tradites familjare. Kjo tradite eshte e bazuar ne traditen me te mire shqiptare te perpunimit te drurit dhe mobilierise, duke avancuar praktikat prodhuese dhe biznesore ne gershetim me praktikat me te mira nderkombetare ne kete drejtim.

Historia e Bini-t eshte nje histori suksesi dhe zhvillimi ne sherbim te te gjithe adhuruesve te ambienteve komode, realizimit te ideve kreative dhe sterhollimit te shijes!

Bini eshte nder kompanite me stafin me te kompletuar. Ky staf perbehet prej 70 personash te trajnuar me ekspertizen me te larte per punen perkatese. Kjo eshte bere e mundur me trajnimet e vazhdueshme vendore dhe nderkombetare.

Bini eshte nje kompani progresive dhe, si e tille, eshte e hapur per stafin me te kualifikuar ne treg. Procedurat e perzgjedhjes jane profesionale dhe specifike, duke siguruar rekrutimin e ekspertizes me te mire ne treg.

Vecanerisht thelbesor eshte investimi ne marketing, qe realizon Bini. Kompania eshte sponsor i shume transmetimeve televizive dhe atyre te radios ne Kosove. Marketingu i Bini udhehiqet nga marka Passion Production.

Ejani dhe komunikoni me stafin tone. Suksesi i Bini-t qendron tek profesionalizmi i kolektivit!

Bini bashkepunon me markat me te fuqishme dhe te njohura ne tregun vendor dhe nderkombetar. Emrat e tyre flasin vete!

 • Profine KBE
 • Vodego
 • Di Mauro
 • Renner
 • KFV
 • Forma Ideale
 • Samet
 • Zobel
 • Holzher
 • OTT
 • SpitaliKS
 • Familja Moderne
 • Kafeneja Jone
 • Oxgen
 • KTV
 • RTV 21
 • Rtk
 • Radio Dukagjini
 • Passion
 • Radio Passion
 • Radio Vala Rinore
 • Passion Production
 • Oferta suksesi
 • Rotto
 • M Sora
 • Gezze
  • btn
  • btn
  • btn
  • btn
  loading